... Når ens hjerne ikke kan slappe af...

…Når mor er i flertal…

Mødregrupper er voldsomt omdiskuterede, faktisk hørte jeg en sundhedsplejerske omtale dem som usunde og konkurrence prægede. Mødre der indover deres café latte, booster deres i forvejen gigantiske mor-egoer med historier om ynglets overdrevne fremgang – for der bliver liiiige smurt lidt ekstra på historien. Og konkurrence prægede i den forstand, at der i det stille batles som, hvis overskud der er størst. Mødre der kobler sig på hinanden, og bliver enige om hvordan tingene skal være, og ikke så meget som blinker ved muligheden for at ytre skarpe holdninger.

Det første min sundhedsplejerske anbefalede min mødregruppe var, at skiftes til at tage brød, pålæg osv med, netop for at undgå gigantiske morgenborde som nogle mødre muligvis ikke kunne leve op til. For hendes erfaring sagde at nogle mødre nærmest kørte ned på det pres medmødrene lagde på hinanden og ikke mindst deres børn.

Jeg siger lige noget, min mødre-gruppe er FANTASTISK!! Intet mindre. Vores gruppe fungerer som, var vi håndplukket for hinanden. Der er ikke så meget fnidder, bitcheri, sammenligninger eller andet, bare helt almindelig nede på jorden, hygge. Faktisk er vi blevet så begejstret for hinandens selskab, at det nu ikke er nok kun at ses hver 14 dag – og jeg elsker det!

For en første gangs mor, kan mødre-grupper være guld værd. For lets face it, da jeg stod med Manne i armene, anede jeg ikke hvad i hulen jeg havde med at gøre. Men man lærer det, og heldigvis er vi rent instinktivt udstyret med svarene på de fleste spørgsmål omkring vores barn. Og der hvor instinkterne halter, der trækker man på sine mødre-gruppe tøser, for de var med stor sandsynlighed ligeså lost ved første møde med baby, sparring, sparring, sparring!

Kys til min fantastiske mødregruppe!

muttijuul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

... Når ens hjerne ikke kan slappe af...