... Hvor blev babyen af...

… Medlem af barnevogns-banden…


download1

Jeg har altid HADET kvinder med barnevogne, fortovets ukronede dronninger med deres gigantiske Emmaljungaer, der promenerende slentrer ned af gaden, uden nogen som helst hensyn til andre medgående. “Jeg går her“, SÅ FLYT DIG DOG, det er muligt at du har valgt at transportere dit barn i, hvad man forveksle med en mindre tank, men derfor forsvinder en fysiske mulighed for at trække ind til siden ikke.

De skal absolut have barnevognen med ind alle steder, også de steder hvor pladsen ikke er til det. De mindste butikker i gågaden, hvor os almindelige småbredrøvede mennesker knap kan være, der formår de alligevel at presse dem selv, og barnevognen ind. Er vi så rigtig heldige, så står det ned i lårtykke stråler udenfor, og baby tanken er derfor beklædt i drivvådt regnslag, som da passende lige kan dryppe af på trægulvet i butikken, nu mor skal shoppe. Også kan andre, skvatte rundt i det – hurra for den brede røv, så er der lidt til at afbøde faldet!

Cafeerne som i forvejen er overbefolket af almindelige Cafe Latte drikkende mennesker, bliver invaderet af ukronede dronninger i flok, almindelig kendt som mødregrupper. Cafe Latte drikkende mødre, som i forvejen er i koffein underskud, kommer i en hørm af babygylp og selvfølgelig med tanken på slæb. Stole, borde og andet interiør, bliver møvet rundt for at gøre plads, til stor gene for resten af gæsterne, men det generer tilsyneladende ikke barnevognsbanden. For som mor, har man om nogen, en ret til at være vanskelig og bare skide for meget.

… Og ja, så blev jeg jo så en af dem, en af de mødre som jeg selv vendte øjne af. Jeg skal have Emma’en med alle steder, for Manne skal da ikke stå på gaden de 2 min det tager at smutte i Matas. Hvis jeg ikke kan få barnevognen med ind på cafeen, så bliver borde og stole møvet rundt udenfor, så Manne kan være i ‘gi’ sut afstand’ fra mor. Butikker hvor jeg ikke kan få barnevognen med, har så bare mistet mig som kunde!

Det irriterer mig egentlig at jeg frivilligt har meldt mig ind i den klub, men det fulgte ligesom med i købet af barnevognen …  Så undskyld for det!

muttijuul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

... Hvor blev babyen af...