... Medlem af barnevogns-banden...

Svømmehallen – en kæmpe stressfaktor

Billedet er absolut ikke relevant i forhold til indlægget! Men det bliver det ikke mindre skønt af.

Billedet er absolut ikke relevant i forhold til indlægget! Men det bliver det ikke mindre skønt af.

En tur i Svømmehallen med Manne, kan sætte min i forvejen overbebyrdede hjerne på total overarbejde. Min i forvejen rimelig stærke kontrol freak behov, bliver sat på en alvorlig prøve når vi skal en tur i bassinet. For INTET kan forudsiges og alt kan gå galt.

Den sidste tur, foregik en stille mandag morgen, for der er jo nok ingen mennesker. Men der tog jeg så grueligt fejl, for for at gøre oplevelsen en anelse mere spændende end normalt, så ville skæbnen at jeg skulle dele omklædningsrummet med en hyperaktiv nu-skal-jeg-sku-vise-dig spædbarnsmor. Hun talte så meget og så højt til sit barn, at jeg mens jeg endnu stod med ryggen til, havde skudt hendes barn til 4-5 år. Men det viste sig så, at pigen var på Mannes alder, altså en 4-5 måneder. Bevares, man skal da kommunikere og pludre med sit barn, men når Manne på bare de 2 minutter vi opholder os i omklædningsrummet bliver totalt overstimuleret, så kan jeg ikke lade være med at tænke, at hun over-pluderer med barnet, for at jeg skal tænke “nææææ sikke da en engageret mor”. Var det tilfældet, så havde det den modsatte effekt, jeg fik faktisk lyst til at stoppe Mannes brugte badeble ned i halsen på hende.

Som om en tur i Svømmeren med et spædbarn ikke får stress-barometeret op i det røde felt, så bidrager hypermor endda også med underholding i bassinet. Svømmer sirligt frem og tilbage med vidunderbarnet, og kommer pludselig svømmende hen til os og forsøger at bilde mig ind, at hendes vidunderlige 4 måneders, selv svømmede hen mod os, ‘Hun vil nok gerne hilse på din søn’. Nu skal jeg jo ikke lyde som en isdronning, for i realiteten ville det da have været toppen af ‘nuttet-skalaen’, men lad os nu lige blive enige om at en 4-måneders ikke er i stand til at retnings bestemme, især ikke i vand. Så mødre der tillægger deres børn evner, som de ikke har – endnu, lad nu være altså!

Så det blev en dejlig lille plasketur for Manne og jeg, også skyndte vi os op af bassinet og blev færdig inden en vis dame overhovedet nåede op af vandet! Win win, og næste gang – ja så svømmer vi ikke om formiddagen 🙂

muttijuul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

... Medlem af barnevogns-banden...