Svømmehallen - en kæmpe stressfaktor

…Syge børn – bliv hjemme…

Syge børn skal skynde sig at blive raske – derhjemme. Ikke ude blandt andre små poder, som labber bakterierne i sig, som mor om skålen med fredagsslik. 
Jeg er absolut ikke bakterie forskrækket, og heller ikke på mit barns vegne. Manne skal rustes til den store beskidte verden, han skal æde jord, klatre i træer, spise bussemænd og tabe bollen på gulvet – med smøret nedad, samle den op og spise videre. Lidt sat på spidsen, men pointen er forhåbentlig let forståelig. Han skal have sin kvote af parfume, e-numre og farvestoffer. Jeg vil gøre alt, hvad der står i min moderlige magt, for at allergier ikke bliver et issue i vores liv. Og uden at lyde rebelsk og ligeglad, så tror jeg på at ‘nogle’ allergier kan undgås ved at udsætte sit barn for små doser af blandt andet, parfume. Med chance for at Neutral tilhængerne lyncher mig, ja så vasker jeg i Ariel. Også Mannes tøj! For sandheden er, at ego Mama kan lide at vasketøj dufter rent og dejligt, og neutral lugter ikke engang, jeg forstår at det er pointen med parfumefri – men rent tøj dufter – basta! 

Havde allergier været kendte i enten min eller kærestens familier, så havde mit valg været et andet, men når vi nu tilsyneladende er allergifri, så skader velduftende vasketøj ikke. 

Men på trods af mine laid-back afslappede bakterie principper, så holder man bare sit syge barn hjemme. For selvom Manne skal rustes til verden – så ser jeg ingen grund til at møde op med et sygt barn, der flittigt deler nys og snottere ud på et sølvfad. 

Behøver jeg nævne at mit barn igår var frisk og glad, hvorimod han idag, hoster, nyser og pylrer!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Svømmehallen - en kæmpe stressfaktor