... Ingen fortalte #1...

… Hvor er mine tænder..

  
Forløberen for dette indlæg: Jeg drømte mine tænder faldt ud! Jeg vågnede med klør fem halvt inde i munden, i fuld sving med at lokalisere mine hjørnetænder. En hurtig søgning på Google – ‘du føler ikke du slår til, og drømmer derfor dine tænder falder ud’ Faktisk stemmer drømmen fuldstændig overens med virkeligheden, desværre. 

Manne er 5 måneder, med stor fed streg under 5! Han er blevet Manne modsat og hans verden åbner helt nye døre hele tiden, døren som hans lille buttede hoved skal lære at kapere. En af tingene som han i sin fem måneders kamp, er kommet til at hade er hans tremmeseng. Han hader den så meget at hver aften er en kamp, med skrigende Manne, tudende Mor og meget træt Far. Det eneste der virker er en trille tur med barnevognen, men af frygt for at skabe en kamp dårlig vane, har vi ladt være. For det bliver jo altså oktober på et tidspunkt, og tvungen aftentur i regn og slud er ikke en drøm jeg har. 

Men ikke desto mindre er det nu det vi gør – man har et standpunkt til man tager et nyt, åbenbart! Og nu er drømmen om de manglende tænder heldigvis ikke vendt tilbage – indtil næste udfordring! #mommylife

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

... Ingen fortalte #1...