...Syge børn - bliv hjemme...

… Ingen fortalte #1…

IMG_1613

..At hvis du foretrækker varm kaffe, så anskaf dig en Bodum!

…At bibliotekar knolden på toppen af hovedet, nu bliver din standard frisure.

… At ‘Neverending Story’ ikke handler om en flyvende hundedrage, men i virkeligheden om vasketøjsbunker der aldrig forsvinder!

…At de næste 18 år, så vidt muligt er planlagt på forhånd, og helst i 3 timers intervaller, som på nuværende tidspunkt, for mit vedkommende, er Mannes spiseskema!

…At spontanitet I dit liv, kan måle sig i lortebleer der melder sin ankomst på højst usædvanlige tidspunkter!

…At dine nylonstrømper kontant er enten løbet eller lettere ødelagte da producenter af babyudstyr, sværger til velkro eller andet knap så nylonstrømpe venligt!

…At din lækre Marc Jacobs taske aldrig bliver luftet mere, der er simpelthen ikke plads til babys arsenal af bleer, skiftetøj, stofbleer, vådservietter, legetøj, mad, snacks, vand til mor, håndsprit, kleenex, mere skiftetøj i tilfælde af en ‘nakkeskider’! Lille MJ, det bliver os to en dag – igen!

…At du nu altid læser et kapitel om, i den død spændende krimi, fordi der går noget der ligner 14 dage imellem, at din hjerne kan kapere at åbne en bog!

…At du kort tid efter forfremmelsen til mor, køber dig en regnjakke. Fordi ‘der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning’

…At du minimum én gang om dagen får lort på fingrene!

…At du bliver den vigtigste i et lille menneskes liv, og han/hun elsker dig uanset hvor utilstrækkelig du føler dig!

…At din mave fra nu af føles som en velæltet bolledej!

 

muttijuul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

...Syge børn - bliv hjemme...