...1# For ét år siden, havde jeg aldrig troet jeg skulle eje...

… Hvor blev babyen af…

IMG_1411

Så tror jeg nok lige tiden, skal tage det fuldstændig roligt. Manne er nu 4 måneder gammel, jøsses, tiden er pludselig blevet et meget synligt begreb, tiden afspejler sig nemlig i Mannes størrelse, han vokser og vokser og tiden flyver. Tiden har aldrig været en faktor der har styret mit liv, kun i arbejds øjemed, men privat har spontanitet fyldt mere end klokken, datoen og endda uge nummeret.  Nu lever jeg i 3 timers intervaller, som er styret af Mannes behov for mad, og den ene dag æder den anden, og ja, nu er der altså gået 4 måneder.

Manne er, som nævnt i et tidligere indlæg, gået fra at sove i faste rutiner, til sporadiske korte lure, på alle tider af dagen. Hans nattesøvn, bliver afbrudt af gråd og øffen rundt i tremmesengen, og han har i lang tid fået en flaske kl 5 om morgenen, men den er så rykket frem til kl 2.

Anywho, så skal min lille bitte baby have grød for første gang, idag. Hans uregelmæssige søvnmønster, giver en træt og pylret baby, så derfor har Mor kogt Quinoa grød, og slaget skal stå ved spisebordet i eftermiddag. Egentlig ville det nok være bedst, hvis grøden blev serveret om formiddagen, men første gang, skal Far altså være hjemme… Det er jo ret stort det her…

muttijuul

1

  • mamahitz

    Jeg husker det som var det igår! Alle sagde:..” Husk nu at nyde det, tiden går så stærkt når man får børn..” Bla bla tænkte jeg.. Tiden går vel ikke stærkere af den grund.. Men jo, det gør den faktisk! Eller ihvertfald føles det sådan!
    Den ene dag et spædbarn, den næste dag en baby med egne meninger om søvn, mad osv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

...1# For ét år siden, havde jeg aldrig troet jeg skulle eje...