...Andre mødre ved altid bedst...

…Kanelsneglen der blev hængende…

10462613_10152911411850278_8732902772764460087_n

Okay bevares, jeg har aldrig været ideel kandidat til et modeblad. Jeg har altid været den buttede og kvabsede pige i klassen, men jeg har dog aldrig betragtet mig selv som et hæsligt og utiltaleende udseende menneske. Jeg er lille og bred, måske i virkeligheden det man i slankeverdenen ville kalde et æble. Små korte stænger, med robuste, men ikke for store lår og en forholdsvis normal bagdel. Men bevæger vi os så nordpå, så er sagen en helt anden, for her springer æblet ud. Bum, så kom bildækket. Men længere nordpå, ja så bliver det godt igen, for jeg har sku altid elsket mine bryster, ikke for store ikke for små, men lige tilpas.

Så blev jeg gravid! Meget hurtigt efter de famøse to streger, tillod jeg mig, at spise hvad jeg ville. Dumt ja, når jeg nu har fortalt om min æble form. Men ikke desto mindre, var det hvad jeg gjorde. Jeg ville nyde 9 måneder, hvor jeg alligevel ville vokse mig til immobil hval, også kunne jeg da ligeså godt lade mig gøre selskab af kanelsnegle.

Så det gjorde jeg, i så stor stil at jeg tog 25 kg på i graviditeten. De sidste 6 uger, var helvede på jord, jeg havde vand nok i kroppen til at fylde en mindre swimmingpool og mine fødder var på størrelse med et godt solidt franskbrød. Min krop gjorde ondt, og jeg sov nærmest ikke om natten.

Efter fødslen tabte jeg 15 kg på en uge, og begejstringen ville ingen ende tage. Tænk hvis det fortsatte i den fart, så ville jeg nå før fødselsvægten i løbet af en overskuelig periode. Men nej, igen var verden imod mig, og jeg er nu låst fast på de sidste 10 kg…

Behøver jeg sige at jeg ikke har spist én eneste kanelsnegl siden jeg fødte!

muttijuul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

...Andre mødre ved altid bedst...