...Endnu en morblog...

…Tigeren kom og Løvemoren blev til…

…Min lækre, smilende, grinende elskede baby er forsvundet. En tiger kom forbi, og byttede ham med en skrigende, utrøstelig, sove nægtende, meget vellignende baby. Kort sagt, 12-ugers tigeren er landet.

Jeg har indtil videre brugt min søndag tildels gående, svingende, syngende og hoppende, med Manne på armen. Intet virker!! Sove: Nej tak! Spise: Lidt måske! – selv barnevognen, som min rigtige baby godt kan lide, den er no go. Tiger babyen no like!!!

Hvad gør en desperat mor, når alle muligheder er sluppet op. Man gransker sin klattede morhjerne efter svar på tiger babys skrigerier – hvad kan min rigtige baby godt lide? Puslepladsen, er altid et hit, men virker den på en farlig farlig tiger – JA, det gør den så åbenbart. For nu ligger tigeren og sover på puslepuden, og moren sidder i dette øjeblik og blogger fra badeværelset, og kigger på tigeren der langsomt forvandlede sig til min lækreste sovende Manne. Gud nåde og trøste den der vækker ham – sagde Løvemoren!…

Willi tiger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

...Endnu en morblog...