Koteletter i fad - tøm dit køleskab

…Når mor går i byen…

Lørdagen blev tilbragt med meget savnede veninder, fadøl og alt for mange cigaretter. Lillemor festede som var hun 18 år og ikke havde noget ansvar derhjemme. Far og Manne havde mande aften/formiddag, så jeg kunne roligt sove formiddagen væk. 

Og det gjorde jeg så, jeg sov og sov og sov, og alligevel lykkedes det mig ikke at sove tømmermændene væk. 

  

Aftenen forinden bestod af ufattelige mængder grin, hygge og gin/lemon. Men for f#nden hvor virkeligheden og hverdagen bare rammer en hårdt i hovedet dagen efter. Når man vågner op klokken kvart over kvalme og har aller mest lyst til at løbe ned og kysse sin baby, hvorefter man rejser sig og verden stadig snurrer rundt – så blev man endnu engang mindet om hvor sjovt man havde det aftenen før, men også hvor hammer dårligt man har det nu. 

Så hvad kan man lære af det: jeg har lært at næste gang jeg skal feste som en teenager, er når Manne kan smøre sin egen mad og underholde sig selv, for hvis jeg før i tiden syntes det var hårdt at have tømmermænd og underholde mig selv, så ved jeg virkelig ikke hvad det er nu. 

Også skal det lige tilføjes at jeg nu på 2.dagen STADIG har tømmermænd. Så blev jeg da lige mindet om, at de 30 er lige om hjørnet!! 

Men hold nu op hvor var det skønt at være afsted med tøserne igen – men der går nok lige noget tid før lysten melder sig igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Koteletter i fad - tøm dit køleskab