Koteletter i fad – tøm dit køleskab
Marts måned render ud, og penge pungen giver ekko. Jeg har været go’ ved mig selv i denne måned, for engang skyld har jeg købt lidt lækkert til mig selv, os lidt til Manne, men mest til Mor. Det betyder så nu at finanserne er skrabede.
MEN det betyder at jeg udfordrer mine kulinariske evner. Idag ‘lav aftensmad uden at handle’ – mad. Jeg havde fadkoteletter i fryseren og to fyldte grøntsagsskuffer, så her er hvad det blev til.
Fadkoteletter ala Stinna:
- 400 gram fadkoteletter
- 1 løg
- 1 grøn peber
- 1 rød peber
- 1/2 spidskål
- En håndfuld rosenkål
- 2 forårsløg
- Stokken fra 2 broccoli
- 1 DS hakkede tomater
- 1 bakke cherrytomater
- 250 ml 4% madlavningsfløde
- 2 dl svineboullion
- 2 spsk pesto
Koteletterne brunes på panden med salt, peber og paprika. Koteletterne tages af og ligges i et ildfastfad.
Grøntsagerne svitses på panden sammen med de flåede tomater og madlavingsfløden. Tilsæt svineboullionen. Hele grøntsagsblandingen fordeles over koteletterne.
Retten tilberedes færdig i ovn på 200 grader i 30 min.
/serveres med ris
Velbekomme 🍴
Ingen kommentarer endnu