... All in på low carb - næsten da...

… Pizza uden dårlig samvittighed…

Hvem elsker ikke pizza, vi gør i hvert fald, og drømmescenariet er en pizza som man kan spise med god samvittighed. Vi lever ikke efter palæo, hverken min kæreste eller jeg. Men erfaringen siger mig efterhånden at, begrænser jeg mit kulhydrat indtag, så skåner mig selv for mavekneb, udspilet mave og ja, luft 🙊 (man bliver aldrig for gammel til at grine af prutter) 

Så derfor – palæo pizza, grøntsagspizza kald det hvad du vil. Men her er min opskrift på den ultimative sundhedspizza med masser smag og en kanon mæthedsfølelse på den ikke så luftige måde 😬 

Til en bradepande pizza skal du bruge: 

1 sommerhvidkål

6 gulerødder

10 æg

Salt/peber 

Lige hvad du ønsker af fyld
Snit kålen i fine strimler og riv gulerødderne, vend æggene, salt og peber rundt i grøntsagerne, fordel i en dyb bradepande så bunden er ca 3-4 cm høj, og bag i ovnen – ca 15 min på 200 grader. Eller til bunden ligner en stor grøntsags æggekage. 

  
Tag bunden ud og tilføj ønsket fyld. Bag videre til den ligner en færdig pizza.

   

Her i huset elsker vi kød på vores pizza, faktisk jo mere jo bedre. Men jeg sniger altid lidt pesto på kødet og hytteost i tomatsovsen, så smager den bare lige af lidt mere – velbekomme 🍕

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

... All in på low carb - næsten da...