… Pizza uden dårlig samvittighed…
Hvem elsker ikke pizza, vi gør i hvert fald, og drømmescenariet er en pizza som man kan spise med god samvittighed. Vi lever ikke efter palæo, hverken min kæreste eller jeg. Men erfaringen siger mig efterhånden at, begrænser jeg mit kulhydrat indtag, så skåner mig selv for mavekneb, udspilet mave og ja, luft 🙊 (man bliver aldrig for gammel til at grine af prutter)
Så derfor – palæo pizza, grøntsagspizza kald det hvad du vil. Men her er min opskrift på den ultimative sundhedspizza med masser smag og en kanon mæthedsfølelse på den ikke så luftige måde 😬
Til en bradepande pizza skal du bruge:
1 sommerhvidkål
6 gulerødder
10 æg
Salt/peber
Lige hvad du ønsker af fyld
Snit kålen i fine strimler og riv gulerødderne, vend æggene, salt og peber rundt i grøntsagerne, fordel i en dyb bradepande så bunden er ca 3-4 cm høj, og bag i ovnen – ca 15 min på 200 grader. Eller til bunden ligner en stor grøntsags æggekage.
Tag bunden ud og tilføj ønsket fyld. Bag videre til den ligner en færdig pizza.
Her i huset elsker vi kød på vores pizza, faktisk jo mere jo bedre. Men jeg sniger altid lidt pesto på kødet og hytteost i tomatsovsen, så smager den bare lige af lidt mere – velbekomme 🍕
Ingen kommentarer endnu